JÓ ÁR

Cégünk már régóta sikeres a Szlovák piacon. Széles választékot kínálunk kedvező áron, amit nem kell elrejteni.

ÁLTALÁNOS MINŐSÉG

Széles választékot kínálunk a jól szárított és felületkezelt fa - luc, luc és fenyő különböző méretű vastagságok, szélességek és hosszúságok.

7 NAP ALATT IMPORTÁLÁS

Saját flottaunk napi szállítását biztosítjuk - hetente 7 napon keresztül a Szlovák Köztársaság területén. 30m² feletti árbevétel ingyen!

AZ ÜGYFELEK SZOLGÁLATA

Miért bolt velünk? Eltökélt szándékunk, hogy meggyőzzünk minket a minőségről és a jó árról!

Töltsünk tollat és slotot

Nem töltünk tollat és slotot, csak egy igazi m2-t fizet. Az árut verhetetlen áron kínáljuk, és az áruk szállítása nagyon gyors a Szlovák Köztársaság egész területén.

Első és második osztály

Kínálatunkban megtalálja az első osztályt a széles konstrukció és a második osztály alacsonyabb áron a kevésbé igényes épületfelhasználásra, fürdőkádak, napernyők és szőnyegek.

Sikeresen a piacon 8 évig

Több mint 8 éve működünk a szlovák piacon ügyfeleink elégedettségére. Állandó nagykereskedőink és csak minimális panaszaink vannak az adott időszakban.

Széles szerkezet

Az általunk kínált termékek széles választékát kínálják a falburkolatok és padlóburkolatok beltéri és kültéri alkalmazásokhoz. És kínáljuk a másik kiegészítő skálát.

Széles szerkezet

Termékeink minőségi faanyagokból (luc, vörös lucfenyő és fenyő) készültek, ökológiaiek és alkalmasak a jól szárított és felületkezelt faanyagok allergológusaira.

Hívjuk a hétvégén is

A hét minden napján itt vagyunk. Lépjen kapcsolatba velünk telefonszámunkon, vagy hagyjon üzenetet. Kérdezzen minket mindazt, amiről tudnia kell!

TERMÉKEK ▼

 • Tatranský obklad

  Tatra profil

  Fából készült profillapot vagy Tatra profil kínálunk egy tollal és egy hornyokkal, melynek egyik oldalán egy csuklós csukló van. A nyelv és a horony rendszer egyszerű felszerelésének és az elegáns természetes megjelenésnek köszönhetően a Tatra profil belső és külső használatra is alkalmas.

  Lásd a terméket...
 • Zrubový obklad

  Sor profil

  Minőségi szárított fából készült profilos, gömb alakú alakú burkolatot kínálunk, és olyan, mint egy Tatra profil, amely nyelv és horony, amelyek könnyen illeszkednek egymáshoz, és így lehetővé teszik a belső és külső dekoratív falburkolat egyszerű felszerelését.

  Lásd a terméket...
 • Drevená podlaha

  Fa csempézett padló

  Fapadló vagy cserép padlóburkolatát ajánljuk a padlóelemeknek, úgynevezett fedélzetnek. A kész padlólaphoz egy profilprofil és mindkét oldalán egy horony található, amely könnyen illeszkedik egymáshoz, majd sík padlófelületet hoz létre.

  Lásd a terméket...
 • Kartáčovaná podlaha

  Fa csiszolt padló

  A fa padlóburkolatokkal ellátott, fából készült csiszolt padlót kínálunk, úgynevezett fedélzetet. A kész padlólaphoz egy profilprofil és mindkét oldalán egy horony található, amely könnyen illeszkedik egymáshoz, majd sík padlófelületet hoz létre.

  Lásd a terméket...
 • Terasové dosky

  Fa teraszok

  Kínálunk egy piros teraszos, fából készült teraszos padlót, amely teraszokból áll. Külső masszív padló, és most a klasszikus és modern dizájn kedvenc megoldása. Kínálunk hornyokat hornyolt vagy ferde hornyos.

  Lásd a terméket...
 • Krycie lišty

  Fa fedőszalagok

  Minden szükséges profilsíneket kínálunk - a csempék szereléséhez és a burkolólapok elhelyezésekor szerelési terminálként használják őket. A fedőprofilt jól szárított és felületkezelt fa esetén szállítjuk. Díszítő szalagokat kínálunk mind külső, mind belső sarkok és lapos díszlécek fedésére.

  Lásd a terméket...
 • Podkladové hranoly

  Szerelvény alapú prizmák

  Favázó prizmákat kínálunk, amelyek felépítésére szolgáló alaprácsok felépítéséhez használják a csempék gyártásakor. A szerelőfalakat fa padló vagy teraszok felépítésére használják. Kínálunk négyoldalas megmunkált prizma az északi és a vörös lucfenyő.

  Lásd a terméket...
 • Plotové laty

  Fa kerítések + oszlopok

  Kínálunk kerti kerítés és díszítő oszlopok, amelyek alaposan szárított és felületkezelt őrlés és őrlés. A fából készült kerítésszeletek és díszítőoszlopok kínálatunkban számos méretben, formatervezésben és formatervezésben nagyszerű áron találhatók.

  Lásd a terméket...

GALÉRIA

FELÉRT